BCAA

Goede voeding en rust is voor iedereen essentieel om te beschikken over een goede gezondheid. Eiwitrijk voedsel is zeer nuttig voor een effectieve stofwisseling en anabolisme het verminderen van het begin van de vermoeidheid tijdens het sporten of lichamelijk werk. BCAA’s zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling en het versterken van spieren.

Wat betekent BCAA?

BCAA betekent Branched-Chain Amino Acids, in het Nederlands: vertakte Aminozuren. Ze zijn essentieel voor met name bodybuilders en atleten. Bovendien zijn Leucine, Isoleucine en Valine van groot belang bij het uitvoeren van hun unieke taken ten behoeve van de eiwitsynthese en het metabolisme.Waarom BCAA?

Bij het sporten, bijvoorbeeld cardio of gewichtheffen, is het zeer belangrijk dat u grote hoeveelheid energie tot uw beschikking hebt. Zowel voor intense krachtinspanning als tegelijkertijd ook voor een lange duur. Daartoe zijn eiwitten zeer nuttig.
Over het algemeen, is er in uw normale dieet, een bepaald percentage van BCAA’s die helpen bij het synthetiseren van de eiwitten die energie produceren. Deze energie is echter niet direct te verwerven, eerst zorgt het verteringsproces dat er toevoer van energie naar het spierweefsel plaatsvindt.
Maar met de consumptie van BCAA supplement voor of na de training, vindt de energie direct zijn weg naar de spieren en dat maakt het proces eenvoudig en snel. Bovendien stelt het de periode van vermoeidheid uit door het afgeven van veel energie. Naast de reguliere eiwitrijke voeding, is met name voor bodybuilders extra inname van supplement aan te raden.

BCAA is zeer nuttig in het genezingsproces. Bovendien beschermen ze de spieren tegen afbraak en katabolisme. Omdat deze aminozuren direct als brandstof voor het leveren van energie werken kan er intensiever en langer worden getraind zonder vermoeiingsverschijnselen.

Aminozuren Bestellen


Bekijk alle BCAA producten
Bekijk alle te bestellen producten

aminozuren