BCAA
aminozuren-fitnessBCAA betekent Branched-Chain Amino Acid, oftewel vertakte aminozuren. Vertakte aminozuren voorkomen spierafbraak en leveren energie aan je spieren en is gericht op de opbouw van grotere spieren, bovendien voorkomen ze het zware trainingsgevoel bij het sporten.
Uitgebreide informatie over BCAA.

Ornithine
Ornithine regelt net als enkele andere aminozuren de vet-spierverhouding, het helpt de lever bij het verwijderen van amoniak in het lichaam en is bovendien goed voor het immuumsysteem.Arginine
Arginine is belangrijk voor de juiste vet-spier verhouding, het helpt daarom ook goed bij de toename van spiermassa en het regelt de stikstofbalans.
Bovendien wordt Arginine ook gebruikt bij het herstellen van de sexuele gezondheid.
Uitgebreide informatie over Arginine.

Lysine
Lysine is een aminozuur vooral gericht op groei. Zowel bij opgroeiende kinderen als sporters. Lysine lijkt tevens te helpen bij bloedarmoede en tegen herpes. Ook werkt lysine goed bij het herstellen van weefsel na bijvoorbeeld een operatie en de aanmaak van collageen. Collageen zorgt weer voor elasticiteit van de huid waardoor rimpels minder kans krijgen.
Uitgebreide informatie over Lysine.

Carnitine
Carnitine helpt bij de afbraak van vetten. Deze vetten worden omgezet naar energie die direct aan de spieren geleverd kan worden.
Uitgebreide informatie over Carnitine.

Aminozuren Bestellen

Vitamine B
Vitamine B complex is aan te raden voor betere resultaten bij het beoefenen van fitness.
Vooral de inname van vitamine B6 maakt het gebruik van BCAA’s veel effectiever.

Producten Vitamine B


Bekijk alle te bestellen producten

aminozuren