aminozuren afvallenDoor een onjuiste balans in de vetverbranding hebben veel mensen de grootste moeite met afvallen. Door een crashdieet kun je even afvallen, maar daarna treed het welbekende jojo effect op. Door gebruik te maken van de juiste aminozuren kun je de balans in de vetverbranding herstellen en zul je niet alleen makkelijker afvallen, maar ook daarna zul je veel makkelijker op het juiste gewicht blijven en het jojo effect voorkomen.

Een van de belangrijkste aminozuren die op een natuurlijke wijze helpt bij het afvallen is L-Carnitine.Wat is L-Carnitine??

Het aminozuur L-Carnitine vervult een belangrijke rol bij de vetstofwisseling. L-Carnitine wordt ook wel gezien als een vettransporteur.
In tegenstelling tot afslankpillen is L-Carnitine een lichaamseigen stof, die zorgt dat je hormoonhuishouding weer op de rit komt. Daarom is L-Carnitine bijzonder effectief om op een gemakkelijke en natuurlijke manier gewicht te verliezen zonder jojo-effect of zonder jezelf op een ongezonde manier uit te hongeren.

Aminozuren bestelt u bij Bodylab

Een dieet inclusief L-Carnitine.

Het dieet van SlimPlus is een bijzonder effectief dieet om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen in korte tijd. Het SlimPlus is een zeer goed doordacht dieet INCLUSIEF L-Carnitine.

Dankzij het dieet SlimPlus+ verliest iemand binnen 25 dagen gemiddeld 10% lichaamsgewicht in vet. Dat betekent dat iemand van rond de 80 kilo in 25 dagen zo’n 8 kilo lichter is. Dit spectaculair resultaat wordt behaald door de synergie van de diverse natuurlijke afslank supplementen die SlimPlus+ biedt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een zeer uitgekiend gezond voedingspatroon.

Een veel gehoorde klacht tijdens het afslank proces is een slap en futloos gevoel. Dankzij de uitgekiende afslank supplementen van SlimPlus+ blijf je jezelf fit en vitaal voelen tijdens het afvallen. Naast de hoogwaardige supplementen ontvang je gratis een persoonlijk energiebeperkt voedingsschema met online coaching.

SlimPlus+ bevat een unieke drievoudige formule gebaseerd op aminozuren. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat deze de vetverbranding stimuleren. Het is de eerste leverancier die afvallen met aminozuren betaalbaar maakt. SlimPlus+ wordt gecombineerd met een verantwoord voedingsschema dat gratis bij iedere bestelling wordt geleverd. Veel grote en dure afslank merken werken met aminozuren.

De drievoudige formule van SlimPlus+:
SlimLean Body:

Is een aminozuren supplement van farmaceutische kwaliteit. Aminozuren spelen ondermeer een essentiële rol bij o.a. spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten.
SlimVital Body:
Afvallen is topsport, het lichaam heeft tijdens het afslankproces de juiste vitaminen en mineralen nodig om niet vermoeid te raken. SlimVital Body is een zeer hoogwaardige vitaminen en mineralen capsule van farmaceutische kwaliteit. SlimVital Body bevat geen suikers, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.
SlimClean Body:
Tijdens de afslankfase krijgt het lichaam veel afvalstoffen te verwerken. SlimClean Body bevat 19 actieve kruiden en mineralen die helpen deze afvalstoffen te verwijderen en het lichaam te ontgiften en te reinigen. 

Een pakket SlimPlus bestaat uit:

 • 100 capsules SlimLean Body met aminozuren
 • 60 capsules SlimVital Body
 • 250 ML SlimClean Body
 • Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten
 • Capsule- doosje voor onderweg
 • BMI meter
 • Gratis Online Begeleiding van een coach

SlimPlus+ leert ook na de laatste fase van “op gewicht blijven” hoe je dit gezonde voedingspatroon kan voortzetten voor een healthy en fit leven! 

Meer informatie over SlimPlus+

De voordelen op een rij

 • Op basis van aminozuren
 • Prima prijs / kwaliteit
 • In Nederland geproduceerd
 • Gratis recepten
 • Gratis online begeleiding
 • Binnen 24uur geleverd
 • Niet goed geld terug garantie

Het aminozuur L-Carnitine is tevens een antioxidant. (antioxidanten helpen tegen de vorming van schadelijke vrije radicalen en helpen zo tekenen van veroudering, zoals rimpels, te voorkomen. Tevens is uit diverse studies gebleken dat L-Carnitine ook helpt bij energieherstel, erectiestoornissen, zorgt voor een beter zuurstoftransport en versterking van het immuunsysteem.

 

aminozuren