aminozuren afvallenDoor een onjuiste balans in de vetverbranding hebben veel mensen de grootste moeite met afvallen. Door een crashdieet kun je even afvallen, maar daarna treed het welbekende jojo effect op. Door gebruik te maken van de juiste aminozuren kun je de balans in de vetverbranding herstellen en zul je niet alleen makkelijker afvallen, maar ook daarna zul je veel makkelijker op het juiste gewicht blijven en het jojo effect voorkomen.

Aminozuren Bestellen

Een van de belangrijkste aminozuren die op een natuurlijke wijze helpt bij het afvallen is L-Carnitine.Wat is L-Carnitine??

Het aminozuur L-Carnitine vervult een belangrijke rol bij de vetstofwisseling. L-Carnitine wordt ook wel gezien als een vettransporteur.
In tegenstelling tot afslankpillen is L-Carnitine een lichaamseigen stof, die zorgt dat je hormoonhuishouding weer op de rit komt. Daarom is L-Carnitine bijzonder effectief om op een gemakkelijke en natuurlijke manier gewicht te verliezen zonder jojo-effect of zonder jezelf op een ongezonde manier uit te hongeren.

Een dieet inclusief L-Carnitine.

Een dieet inclusief L-Carnitine is een bijzonder effectief dieet om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen binnen korte tijd.

Dankzij het gebruik van L-Carnitine verliest iemand binnen 25 dagen gemiddeld 10% lichaamsgewicht in vet. Dat betekent dat iemand van rond de 80 kilo in 25 dagen zo’n 8 kilo lichter is. Dit spectaculair resultaat wordt behaald door de synergie van de diverse natuurlijke afslank supplementen. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een zeer uitgekiend gezond voedingspatroon.

Een op L-Carnitine gebaseerd dieet bevat aminozuren. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat deze de vetverbranding stimuleren. In combinatie met een verantwoord voedingsschema gaat afvallen vrij makkelijk. Veel grote en dure afslank merken werken met aminozuren.

Een aminozuren supplement van farmaceutische kwaliteit speelt ondermeer een essentiële rol bij o.a. spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten.

Afvallen is topsport, het lichaam heeft tijdens het afslankproces de juiste vitaminen en mineralen nodig om niet vermoeid te raken, zonder suikers, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

Tijdens de afslankfase krijgt het lichaam veel afvalstoffen te verwerken. Kruiden en mineralen helpen deze afvalstoffen te verwijderen en het lichaam te ontgiften en te reinigen.

Het aminozuur L-Carnitine is tevens een antioxidant. (antioxidanten helpen tegen de vorming van schadelijke vrije radicalen en helpen zo tekenen van veroudering, zoals rimpels, te voorkomen. Tevens is uit diverse studies gebleken dat L-Carnitine ook helpt bij energieherstel, erectiestoornissen, zorgt voor een beter zuurstoftransport en versterking van het immuunsysteem.

Aminozuren Bestellen

aminozuren